Training

cropped-de-link-logo-4.jpg

 

Onze trainingen worden gegeven op dinsdagavond en zondagochtend. Er wordt getraind in verschillende klassen. Op deze pagina vindt u een beknopte beschrijving van de klas. Indien u op de betreffende klas klikt, vindt u meer informatie.

  • PUPPYKLAS: voor alle nieuwe puppy’s vanaf 10 weken tot een leeftijd van 5 maanden, alsook de volwassen honden die nog nooit eerder getraind hebben starten hier.
  • A-KLAS: alle honden vanaf 5 maanden die succesvol de puppyklas doorlopen hebben. De A-klas wordt ook wel beginnersklas genoemd. Om over te gaan naar de volgende klas dient de overgangsproef van A naar B behaald te zijn.
  • B-KLAS: alle honden die geslaagd zijn voor de overgangsproef van A naar B. Men noemt dit ook wel de gevorderdenklas. Om over te gaan naar de volgende klas dient de overgangsproef van B naar C behaald te zijn.
  • C-KLAS: alle honden die geslaagd zijn voor de overgangsproef van B naar C. Men noemt dit ook wel de brevet of wedstrijdklas. Hier heeft men de keuze om een clubbrevet of een officieel KKUSH brevet te behalen, om door te stromen naar de D-klas.
  • D-KLAS: ook wel debutanten/recreantenklas genoemd, hierin trainen alle vergevorderde honden die wedstrijden spelen of die nog graag recreatief trainen.