welkom

cropped-de-link-logo-4.jpg

Beste hondenliefhebber,

U hebt besloten om met uw hond te trainen in een hondenschool. Misschien valt uw keuze zelfs wel op onze hondenschool. Door te trainen wilt u graag bereiken dat u een brave, sociale en goed opgevoede hond heeft die u overal mee naar toe kunt nemen. U wilt misschien zelfs wedstrijden gaan spelen met uw hond. Wat uw motivatie ook mag zijn, wij zullen trachten u zo goed mogelijk te ondersteunen en proberen al uw vragen te beantwoorden om zo, samen met u en uw hond, naar uw streefdoel te werken. Immers een hond heeft u niet voor even, maar voor heel zijn leven.

We werken in kleine groepen, op een hond vriendelijke manier, aangepast aan uw ritme en dat van uw hond. De lessen zijn opgebouwd : 30 minuten les – 30 minuten pauze – 30 minuten les. Er staat (meestal) dezelfde instructeur tot uw beschikking zodat men de vorderingen van u en uw hond optimaal kan volgen.

U kan natuurlijk ook al eens gaan rondsnuffelen op onze Facebook pagina.

Of kom gewoon eens langs op dinsdagavond of zondagvoormiddag.

  • Dinsdagavond kan dat van 19.00 tot 22.00 uur.
  • Zondagvoormiddag van 09.00 tot 11.00 uur.